Sexul, ingredient important al vietii noastre

Fiecare dintre noi ar trebui sa stim cat mai mult despre sex. Sexul implica mai multe aspecte; acestea pot fi legate de de modul in care ne putem pierde virginitatea, de penetrare, jucarii sexuale si, nu in ultimul rand, de modul in care trebuie sa ne protejam. Despre toate acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.

In primul rand, daca sunteti inca virgin sau virgina, ganditi-va bine cand incepeti viata sexuala si cu cine. Acestea sunt lucruri asupra carora numai dumneavoastra puteti decide. La inceputul vietii sexuale se foloseste mult pozitia misionarului, dar ar trebui sa incercati, pentru rezultate mai bune, si alte pozitii. Daca va doriti sa ajungeti la orgasm in timpul actului sexual, lucru pe care si-l doresc aproximativ 70% dintre femei, incercati tehnica alinierii coitale (CAT – coital-alignement technique) pentru stimularea clitorisului in timpul penetrarii.

Ganditi-va, totusi, ca nu trebuie sa va limitati doar la penetrare. Puteti incerca sexul oral. Aveti varianta de a invata cum sa faceti un sex oral perfect doar daca aveti inclinatii catre aceasta directie. Dar nu uitati, sunt boli cu transmisie sexuala ce pot fi contactate chiar si prin intermediul sexului oral.

viata sexuala

Incercati sa va si jucati! Nu conteaza in ce fel va rasuciti, nu se va intampla nimic. Sunetele pe care le scoateti starnesc fantezia si ajuta la stimularea partenerului. Dar sa trecem la jucariile sexuale. Oamenii au folosit obiecte cu care sa-si starneasca placerea inca din antichitate. Vibratoare de lemn, ceara de lumanari, falusuri in diverse forme si multe alte obiecte. In zilele noastre este infinit mai simplu sa gasesti jucarii sexuale. Nu sunteti genul de persoana? Gresit! Jucariile sexuale ajuta la sanatatea mentala si trupeasca de zi cu zi.

Acelasi lucru poate fi spus si despre produsele pentru imbunatatirea vietii sexuale (vezi Maxi Size), deoarece pot aduce un plus de performanta din partea barbatului. Aici putem da foarte multe exemple, iar printre cele mai eficiente astfel de produse putem spune ca se numara si El Macho, despre care am discutat in urma cu cateva zile.

Cartile cu subiecte sexuale sunt necesare? Nu, daca exista inca prejudecatile omului clasic. Desigur, exista un cu totul alt mod in care actul sexual este descris intr-o carte. Ne referim la revistele porno, care pot incita intr-un mod foarte placut. Desigur, poate deveni o problema atunci cand oamenii dezvolta dependenta. Insa, daca doriti putina fictiune erotica intr-o seara, nu stati pe ganduri!

Ai pareri despre produs?

Mesajul tău*

Nume*