Reduceti stresul din relatie pentru ca aceasta sa functioneze

Casatoria fericita se bazeaza pe exactitatea conforma cu realitatea a fiecareia dintre cele doua ecuatii: el o iubeste din toata inima, ea il iubeste din toata inima. In caz contrar, de la primele mici avarii ale navei in care se afla cei doi, echilibrul se strica, iar drumul incepe sa fie amenintat de devieri care o pot impinge pana in zona furtunilor, de unde nu exista decat extrem de rar intoarcere.

Dragostea nu se poate defini, nu poate fi incadrata in legi si regulamente, tot asa cum nu se poate porunci sau interzice. Dragostea nu poate incapea in tipare sau formule. Dragostea nu implica stresul de a trai intr-o relatie toxica.

Se pot avea in vedere cateva aspecte: sinceritatea, increderea, respectul, egalitatea intre cei doi parteneri, prietenia, armonia sexuala. A fi sincer cu partenerul de viata este tot atat de firesc ca si a fi sincer cu tine insuti. Sunt permise unele secrete intre soti? Sunt! Spre exemplu, unul dintre ei a pregatit o surpriza placuta celuilalt. Insa atentie! Nu confundati sinceritatea cu lipsa de tact. Pretextul sinceritatii nu indreptateste jignirea.

imbunatatire viata sexuala

Increderea este, sau ar trebui sa fie, produsul spontan al dragostei. Piatra de incercare a increderii o constituie adesea felul cum se rezolva unele probleme materiale delicate. La randul sau, respectul face obligatoriu parte din intelesul dragostei, deoarece nu poti iubi pe cineva fara sa-l respecti. Intimitatea totala care se creeaza intre soti nu are nicio legatura cu disparitia respectului.

Egalitatea se bazeaza, in primul rand, pe daruirea reciproca, pe toate planurile. Multi spun ca prietenia distruge dragostea. Greu de inchipuit ceva mai absurd. Fiinta iubita este nu numai singura stapana a inimii si a dorintelor, ci si prietenul drag caruia i te destainui ca tie insuti si pe care-l simti mereu alaturi de tine, la bine si la rau.

Nu trebuie sa uitam nici de armonia sexuala care se stabileste intre soti incepe sa influenteze personalitatea fiecaruia dintre ei si indeosebi pe cea a femeii. Femeia se simte cu adevarat femeie, iubita si apreciata, intre altele, pentru atractia pe care o exercita, tulburandu-si barbatul, desi, poate ca nu-si banuia aceasta calitate cu cateva luni in urma.

In cazul in care barbatul are probleme atunci cand vine vorba de noptile petrecute in dormitor se poate apela fara probleme la solutii naturale care sa il ajute. Aici putem da ca exemplu produsul Titan Gel, cel despre care am discutat la noi pe site zilele astea.

Ai pareri despre produs?

Mesajul tău*

Nume*